Is dat de reden dat de Laeq neusclip zo’n positief effect heeft bij long covid gerelateerde klachten?

Geplaatst op 4 juli 2022.

De afgelopen tijd ontvangen wij veel positieve reacties op het gebruik van de laeq neusclip bij long covid gerelateerde klachten. Sneller fitter worden en ook herstel van reuk. Kijk maar eens hieronder:

 

zuurstofgehalte dat door hun rode bloedcellen wordt geabsorbeerd.

Nieuw Canadees onderzoek laat zien dat het zuurstof gehalte dat door rode bloedcellen wordt geabsorbeerd een essentieel rol speelt bij long covid klachten. De neusclip van Laeq zorgt voor een verbetering in zuurstof in het bloed naast meer ATP energie voor het lichaam. Wellicht is  dit het verband tussen de werking van de Laeq (photobiomodulation) en deze prachtige resultaten bij Long covid patiënten.

Veel mensen kampen met langdurige klachten, zoals ademhalingsproblemen, na een corona-infectie te hebben doorgemaakt en kunnen nauwelijks nog inspannende activiteiten uitvoeren. De groep patiënten met long covid neemt nog steeds toe. Dus dit geeft meer dan hoop.

De studie

Het gaat om een studie bij 34 mensen met langdurige covid. De resultaten moeten als ’verkennend en hypothese-genererend’ worden beschouwd. Maar hoofdonderzoeker Grace Parraga stelt op Global News van Television Network dat het heel opwindend is om daadwerkelijk iets te vinden dat verkeerd is. „Dat het in de longen van de patiënten zit en niet in hun hoofd.

Rode bloedcellen

De onderzoekers in Ontario keken naar een microscopische afwijking in de manier waarop zuurstof vanuit de longen naar de bloedvaten van langdurige coronapatiënten beweegt. Andere routinematige testen en borstonderzoeken met bestaande apparatuur lieten tot nu toe normale waarden zien bij patiënten met long covid; dit geeft patiënten vaak het gevoel dat ze zich aanstellen. Daarom is er een mri-techniek ontwikkeld door Western University die vijf keer zo gevoelig is en vijf keer de ruimtelijke resolutie van een CT-scan heeft. Zo konden de onderzoekers zien hoe kleine takken van luchtbuizen in de longen zuurstof naar de rode bloedcellen van hun patiënten verplaatsen. Alle 34 patiënten die aan het onderzoek deelnamen, ondervonden problemen met het zuurstofgehalte dat door hun rode bloedcellen wordt geabsorbeerd.

’Meer ademen’

Rode bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het transport van zuurstof van de longen naar de rest van het lichaam. Elke verstoring in de stroom van deze zuurstof naar rode bloedcellen zal de hersenen ertoe aanzetten om te zeggen ’meer ademen’, wat resulteert in een gevoel van kortademigheid, legt Parraga uit.

Laeq

En dat is exact wat de Laeq neusclip methode doet. Het verbetert de energiestromen en zorgt voor een betere werking van de rode bloedcellen en witte bloedcellen. Hierdoor wordt o.a. het zuurstoftransport verbetert. Meer hierover vind je op onze site.

Voor informatie over het onderzoek klik je hier .

Recent kregen wij deze review:

Esther (48) – Covid klachten

 

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators