All4running is overtuigd!

Geplaatst op 24 mei 2017.

Wij zijn zeer content dat all4running, de online hardloopspecialist, onze thuislaser Laeq Health 3.0 heeft opgenomen in haar assortiment. Echt overtuigen hoefden wij deze grote partij niet, omdat zij na een korte gebruiksperiode al overtuigd zijn geraakt.

https://all4running.nl/…/laeq-health-3-0-laeq-health-3-0.ht…

Onder onze gebruikers zijn al veel sporters te vinden die het vooral gebruiken voor een sneller herstel na trainingen, minder verzuring, betere zuurstofopname en een verhoging van het uithoudingsvermogen. Het verbetert simpel je ‘performance’, op een gezonde en veilige manier, zonder enige bijwerking, alleen maar voordelen dus.

Momenteel zijn ook enkele topsporters overtuigd geraakt van de positieve werking op het lichaam en daarmee de prestaties.

Get better every day, one step closer to your goal!

Wat is de Laeq Health in vogelvlucht:
De Laeq health 3.0 is een ‘device’, een apparaat(je) voor monochromatisch licht (licht van 1 golflengte) dat wordt aangestuurd door een app. Dit monochromatisch licht wordt opgenomen door alle cellen in uw bloed. Deze worden daardoor gestimuleerd om weer optimaal te functioneren. Met als resultaat een verbeterde doorbloeding, een verbeterd zuurstoftransport, minder verzuring, een verbeterd immuunsysteem en het vrijkomen van endorfines. De fotobiomodulaire energie die vrijkomt, verhoogt de doorlaatbaarheid van de celwand. Dat zorgt én voor een betere opname en afgifte van voedingsstoffen én voor een betere opname en afvoer van afvalstoffen. De behandeling stimuleert uw rode bloedcellen zodanig, dat ze beter in staat zijn om het ijzer in uw bloed vast te houden. Gedurende de gehele levensduur blijft uw rode bloedcel optimaal, en dat is zonder de Laeq Health niet zo. En hoe beter het ijzergehalte in uw bloed, hoe beter ook uw bloed in staat is om zuurstof te transporteren door en af te geven aan uw lichaam.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
MKB innovatie top 100