Na uitgebreid testen viel de werking van de Laeq voor deze arts niet meer te ontkennen

Geplaatst op 11 april 2019.

Al vaker schreven we, en toonden we aan dat de aandacht voor photobiomodulation / low level laser enorm toeneemt. Zowel voor wat betreft aantallen onderzoek als het gebruik ervan. 

Afgelopen week werden we gebeld door de ouders van een jongen dat een nare stofwisselingsziekte heeft dat o.a. tot gevolg heeft dat hersencellen afsterven doordat afvalstoffen zich ophopen. Dit heeft al op zeer jonge leeftijd ernstige gevolgen waaronder verminderd gezichtsvermogen, afnemende cognitieve vermogens, achteruitgang van verstandelijke vermogens, vermoeidheid, vermindering van communicatie, etc. Echt erg. Zeker gezien de relatief korte levensverwachting van dit mooie mannetje….

Door persoonlijke positieve ervaringen met low level laser zijn de ouders nu ca. 2 jaren in het bezit van de Laeq. En we maken samen wonderlijke dingen mee. Zijn zicht lijkt langzamer achteruit te gaan dan verwacht, cognitieve vermogens worden gestimuleerd, hij werd weer helderder en ging beter communiceren.  Dankbare ouders en Laeq medewerkers. Prachtig om te merken hoe deze jongen weer in contact was met mensen en zijn omgeving.

Wij weten wel wat onze methode voor je doet om gezond te blijven, gezonder te worden en fitter te worden. De wetenschap toont het aan; betere afvoer van afvalstoffen en opname voedingsstoffen, betere doorbloeding, opladen  van je mitochondria, verbetering van cognitieve functies, meer energie, en meer. Op grond van de wetenschap hebben wij de laeq immers ontwikkeld. Ontkennen van de werking kan dan ook eigenlijk niet.

Ondanks de positieve resultaten vinden artsen in Nederland het desondanks lastig een natuurlijk werkend product te promoten.  Wel is er in toenemende mate interesse. Niet een chemische methode maar een laser energie methode die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert.

Wat gaaf is het dat deze jongen afgelopen week een onderzoek kreeg op zijn gezichtsvermogen. Een test voor en na gebruik van de laeq. Uit de test bleek duidelijk dat na het gebruik van de laser de scores beter worden, hij beter ziet, en ook alerter reageert…
Nu viel het voor deze betrokken arts niet meer te ontkennen. Onderbouwd en wel.

De genoemde ouders gaan ervoor de laeq methode beschikbaar te krijgen voor anderen. Ook zij merkten dat artsen in Nederland geneigd zijn traditioneel te blijven denken en doen.. zelfs als ze zien dat nieuwe methodes zoals de Laeq leidt tot verbeteringen voor hun patient. Een methode waar bewezen resultaat aangetoond is.

Inmiddels wordt onze methodiek omarmt door meer artsen en fysiotherapeuten. Wellicht dat u moedige artsen kent die intrinsiek nieuwsgierig zijn naar nieuwe dingen, die moedig genoeg zijn de wereld mede te verbeteren met photobiomodulation. Wilt u ons dat laten weten zodat we samen de wereld mooier kunnen maken?

* De Laeq is een hulpmiddel dat door middel van low level laser energie je bloed en daarmee je systeem op een natuurlijke manier stimuleert het zelfherstellend vermogen te verbeteren. Gemaakt volgens wetenschappelijk onderbouwde specificaties. Er is veel wetenschap over de positieve effecten van low level laser voor je lichaam en je welzijn. Betere immuunsysteem, homeostase, bloedsomloop, meer ATP energie, minder verzuring, meer zuurstof, etc.

Noot van de redactie:
Het verbeteren van het gezichtsvermogen komt bij gebruikers van de Laeq vaker voor. Met name in het geval van #Retinopathie  bij Diabetes, maar ook bij andere aandoeningen (EDS) wordt dit door gebruikers aan Laeq gemeld.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators