De neuslaser versterkt je enorm, ook in periodes wanneer kou van invloed is op je weerstand!

Geplaatst op 16 september 2017.

De R in de maand? Bang voor verkoudheid en griep? Dan heb je de Laeq Health neuslaser nog niet!

De R is in de maand, het wordt kouder en de verwachting dat mensen ziek worden lees je alweer overal: ‘Komende griepgolf zorgt voor lerarentekort’ stond in het nieuws. Maar daar hoef jij niet bij te zijn, want je weerstand ofwel je immuunsysteem kan je eenvoudig enorm versterken! Enjoy the Laeq Laser Light!

Het klopt dat verkoudheidsvirussen het beter doen als het kouder wordt omdat je immuunsysteem zwakker reageert bij lage temperaturen. Dat werd recent ook bevestigd door onderzoekers van het Radboud die op Lowlands 2017 onderzoek deden waarom we vaker ziek worden in de winter. Dat deden ze door festival bezoekers in een koud bad te zetten en metingen uit te voeren. De eerste conclusies van het onderzoek zijn dat kou stress oplevert voor je immuunsysteem en daardoor minder gaat werken. En dat is dus niet nodig!

Dus: Voorkom ziek worden; boost je immuunsysteem en voel je goed! Nu met vouchercode “September” zonder verzendkosten!

Met de R in de maand verandert ook de zonnestand. De ultraviolette straling uit het zonlicht heeft simpelweg dan niet meer de juiste golflengte om je lichaam te stimuleren, bijvoorbeeld via vitamine D3. Zonder zonlicht wordt je immuunsysteem de komende maanden op de proef gesteld. Het leuke is dan ook dat door toevoeging van laserlicht aan je lichaam je hier niets van hoeft te merken!

Wist je trouwens dat de neus-laser van Laeq ook positief werkt nu de dagen donkerder worden en voor sommigen van invloed is op je gemoedstoestand? Lees maar!

En voor de leraren en werkgevers… aan ziekteverzuim is echt wat te doen! Direct en efficient. Neem contact met ons op via info@laeqhealth.com als ook u uw werknemers wilt vitaal wilt houden voor een euro per dag!

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators