Wij en andere onderzoekers bouwen voort op tientallen jaren wetenschap over (rood)lichttherapie en de behandeling bij Covid (en het voorkomen er van). Dit filmpje moet je zien. “A promising treatment to reduce the effects of the deadly virus and help the body fight of the disease”.

Geplaatst op 16 oktober 2020.

Wij hebben al een aantal nieuwsberichten gemaakt over roodlicht therapie met de Laeq Health neusclip en de rol die het kan spelen bij #Covid. Dat is in een korte tijd o.a. een sterk immuunsysteem creëren, meer zuurstof beschikbaar stellen aan het lichaam en sneller kunnen herstellen. Naast een beter metabolisme, pijnbestrijding, fysieke prestaties en meer. Daar kun je op onze site alles over lezen.

Alles onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek, wat wij in samenwerking met de Universiteit Twente nu uitbreiden om het effect op Covid meetbaar te maken. Met name gericht op de verbeteringen in het lichaam bij de overreactie die het immuunsysteem kan krijgen als je Covid hebt, de cytokinestorm.

En wij zijn gelukkig niet de enige die het positieve effect zien en daar onderzoek naar doen. Kijk het filmpje maar eens van CTV News, Toronto Canada. In Canada doen ze ook onderzoek met: 1) een neusclip (650 nM) en 2) Een low level laser device.

 

En wat verwachten de wetenschappers en artsen?

  • Wetenschappers verwachten dat photobiomodulatie / lichttherapie  positieve invloed heeft op cellen die een reactie veroorzaken. Door gebruik te maken van het rode licht (neusclip) worden patiënten in staat gesteld om normaler te functioneren. In het geval van COVID-19, kan dat helpen om een overreactie van het #immuunsysteem te dempen die leidt tot vaak dodelijke “cytokine stormen”.
  • Dus wat lichttherapie kan doen is het activeren van paden die cellen tegenhouden om te sterven, wat ook nuttig is als je  COVID-19 hebt dat cellen over het hele lichaam vernietigt,” zegt Michael Hamblin, een voormalig universitair docent aan de Harvard Medical School en gespecialiseerd op het gebied van photobiomodulation / redlight therapy / low level laser.
  • We veronderstellen dat het herstel zal versnellen en patiënten die anders in het ziekenhuis zouden kunnen belanden, ervan zal weerhouden naar het ziekenhuis te moeten gaan“, vertelde Dr. Tingley aan CTV News.

Een goede combinatie

Wat ze in Canada dus gaan doen is een combinatie die we in Nederland al gebruiken.
Een combinatie van de Laeq Health neusclip en de handheld die gebruikt wordt om enerzijds de thymus te stimuleren maar ook om de longen te ondersteunen.

 

Door de thymus te stimuleren met het rode licht van de handheld stimuleer je je immuunsysteem extra. De thymus is, en dat is inmiddels erkend, uitermate belangrijk in je algehele afweersysteem. Een belangrijk deel van de lymfocyten, welke weer belangrijk zijn voor het afweersysteem, worden er rijp. De thymus is tevens belangrijk bij de aanmaak van hersencellen die weer gericht zijn op het afweersysteem. Hoe onbeduidend de thymus dus ook mag lijken, de praktijk is absoluut anders.

Ten slotte

Versterk je immuunsysteem met Laeq of herstel sneller met Laeq. Niet alleen bij Covid, maar zorg altijd op deze natuurlijke manier goed voor jezelf. Voor meer informatie stuur ons een bericht via info@laeqhealth.com.

Team Laeq

 


Bron: https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/scientists-studying-whether-light-can-be-harnessed-to-kill-the-coronavirus-1.5141292

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators