De intranasale lichttherapie met laser van Laeq Health  heeft een zeer directe en positieve invloed op diabetische aandoeningen en symptomen. De verbetering van de systemische homeostase, de bloedeigenschappen (zoals viscositeit) en microcirculatie zijn een direct gevolg van dagelijks gebruik. De positieve effecten gaan echter nog veel verder ….. 

Geplaatst op 30 augustus 2018.

De intranasale lichttherapie van Laeq Health  heeft een directe invloed op diabetische aandoeningen en symptomen. De verbetering van de systemische homeostase, verbetering van  bloedeigenschappen (zoals viscositeit) en verbetering van microcirculatie zijn een direct gevolg van dagelijks gebruik. De positieve effecten gaan echter verder. De regelmatige stimulatie van de immuun en homeostatische factoren helpen niet alleen het ontstaan ​​van diabetes voorkomen, maar helpen ook aandoeningen verbeteren die mogelijk al zijn ingezet vanwege diabetes, zoals retinopathie, neuropathy, e.d. 

  • De Laeq methode werkt zodanig dat bij twee keer dagelijks gebruik de bloedsuikerwaardes gemiddeld aanzienlijk beter worden. Daardoor is er ook veel minder risico voor hypers of hypo’s. Je voelt je beter en door de werking van Low level laser ook fitter. Risico’s van aan Diabetes gerelateerde ziektes krijgen veel minder kans! Better every day!
  • De Laeq Health 3.0 methode zorgt voor een herstel van de onbalans in homeostase. Het brengt uw lichaam terug in de staat waarin het zichzelf beter kan reguleren. Met als gevolg: een betere stofwisseling, een betere werking van de alvleesklier en het voorkomen van versuikering van cellen. Low level laser zorgt ervoor dat het lichaam op een natuurlijke ‘licht’ manier geholpen wordt. Dat betekent dat medicatie aanzienlijk kan verminderen of zelfs niet meer genomen hoeft te worden na een tijdje. De praktijk en de onderzoeken wijzen dat ook uit. Daarmee voorkomt u tevens diabetescomplicaties aan voeten, zenuwen, ogen, nieren en hart- en bloedvaten.
  • Diabetes is een stofwisselingsziekte waarvan het ontstaan niet bekend is. De stofwisseling is uit balans wat soms leidt tot ernstige complicaties en gezondheidsrisico’s. Voorkomen is beter dan genezen, want genezen door medicatie is niet mogelijk. Medicatie maakt Diabetes beheersbaar. Echter door gebruik van de Laeq Health 3.0 verbetert u de hele stofwisseling en pakt u diabetes in de basis aan.
  • Niet goed werkende mitochondria worden vaak genoemd als veroorzaker van ziektes. Deze gaan door de Laeq Health 3.0 beter presteren. Uw immuunsysteem wordt aanzienlijk sterker door het opladen van de mitochondria in de witte bloedcellen. De rode bloedcellen gaan veel beter presteren en dat is belangrijk voor zuurstof, tegengaan van verzuring en alle functies in uw lchaam waaronder insuline productie. Low level laser therapie staat bekend om het vergroten van ATP energie. Meer energie beschikbaar voor uw lichaam. Op onze site vindt u daar meer over.
  • Laeq zorgt ervoor dat er meer zuurstof beschikbaar is voor uw lchaam. Ook dat de bloedaggregatie verbetert en het zeer effectief werkt voor het natuurlijk verlagen van cholesterol.
  • Bewezen is dat low level laser daarnaast diabetesklachten als retinopathie en neuropathie goed kan verbeteren, maar ook dat men fitter wordt. Quality of Life.
  • Versuikering van je cellen is erg gevaarlijk. Versuikerde cellen verliezen functies zoals het zuurstoftransport en doen niet mee in de noodzakelijke lichaamsprocessen. Je lijf raakt ontregeld, inclusief je hersenen. Te hoge bloedsuiker moet je ten alle tijden voorkomen, dat kan nu met laeq op een natuurlijke manier. Doordat de Laeq methode ervoor zorgt dat je stofwisseling & homeostase weer goed gaan functioneren, wordt versuikering tegengegaan. In de praktijk betekent dit dat je na een maand de gevolgen duidelijk kunt meten. De versuikering neemt drastisch af door een betere werking van je hele systeem.
  • Diabetes is niet met medicatie te genezen en medicatie is meestal gericht op een onderdeel / symptoom of tekort. Aangezien diabetes een stofwisselingsziekte is, en de Laeq methode ervoor zorgt dat de stofwisseling beter verloopt en daarmee een betere werking van alle onderdelen in het systeem (rode bloedcel / energie / insuline / glucagon / zuurstof … etc.), is het laeq device HET hulpmiddel om op een natuurlijke manier uw lichaam beter te laten functioneren en zonder bijwerkingen. Stabiele suikerwaardes, fitter worden  en minder medicatie in plaats van alsmaar toenemende medicatie. Aangezien Low level lasertherapie zorgt voor een betere Bloedaggregatie (dikte van het bloed) kunnen alle functies veel beter uitgevoerd worden. All natural; the power of light.
  • Teveel suiker is gevaarlijk. Dat leidt tot vetten in je lever, bloed en meer buikvet. Overgewicht is een grote risico factor, het leidt ook tot minder gevoelig worden voor het belangrijke hormoon; insuline.  De Laeq Health helpt je op een natuurlijke manier de stofwisseling te verbeteren, de insuline productie af te stellen, maar ook om fitter te worden en meer te kunnen bewegen.

 

 

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators