Gebruikerservaring: “De beste investering die ik sinds Covid heb gedaan. Kan zo’n klein apparaatje echt effect hebben? Ik kan nu in ieder geval zeggen dat het werkelijk fantastisch werkt! “

Geplaatst op 21 april 2022.

Wederom een geweldig resultaat van een Long Covid patiënt met de Laserclip!

Claire uit Maastricht is 39 jaar en kreeg zo’n kleine 2 jaar geleden long covid. Ongeveer 1 1/2 jaar geleden kon ze bijna niets meer en ze moest zelfs door haar vader verzorgd worden. De Laeq Health kwam op haar pad, we spraken haar en spontaan deelde ze het volgende met ons over haar geweldige ervaringen met het low level laser licht:

“Na anderhalf jaar ongelofelijk veel behandelingen uitgeprobeerd zonder écht resultaat te hebben voor long covid klachten, was ik in het begin toch enigszins sceptisch bij de aankoop van de neuslaser….  Kan zo’n klein apparaatje echt effect hebben? Ik durfde het bijna niet te geloven maar dacht ‘ach baat het niet dan schaadt het niet’.

Ik kan nu in ieder geval zeggen dat het werkelijk fantastisch werkt! Al gelijk na de eerste sessie voelde ik me energieker, helderder en weer opgeladen. Ik ben pas een week geleden begonnen maar ik kan het nu al iedereen aanraden. Ten aanzien van alle dure behandelingen die ik tot nu toe heb ondergaan is dit verreweg de beste investering die ik heb gedaan en dat ook nog eens voor een heel toegankelijk bedrag.

Heel erg bedankt Ingeborg dat jullie deze bijzondere innovatie hebben ontwikkeld en ik hoop oprecht dat jullie nog heel veel mensen hiermee gaan bereiken!”

Dankjewel Claire voor het delen van je geweldige ervaring met onze Laeq Health laserlicht clip. Deze ervaring helpt ook anderen.

Ingeborg,
Namens Team Laeq

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators