Een samenvatting van ervaringen in de eerste weken van gebruik

Geplaatst op 22 februari 2017.

Onze gebruikers hebben wij gevraagd naar de ervaringen met de Laeq Health 3.0 en het effect van de PBM laserclip op hun fysieke gesteldheid. Wellicht is dit wat vroeg omdat de meesten onze E-health toepassing in combinatie met de specifieke laserclip nog maar kort gebruiken. Maar het geeft ook een reëel beeld bij gebruik van de Laeq Health. En dat gebruik, de therapietrouw, is echt van groot belang voor jezelf. Velen zaten in de eerste stopweek. De meesten voelden in die week een lichte teruggang ten opzichte van de gebruiksweken. Velen gaven ook aan na enkele dagen gebruik een betere nachtrust te hebben.

ME/CVS
20% gebruikt de Laeq Health voor ME of CVS. Deze gebruikers zaten voornamelijk in de eerste rustweek wat inhoudt dat ze nog niet veel merkten. Dat is ook haast onmogelijk. Photo Bio Modulation (PBM) volgens op de Laeq Health methode zorgt voor een subtiele verbetering. Met name in deze groep gebruikers is langer gebruik noodzakelijk om merkbaar te verbeteren. Kijk nog maar eens naar het filmpje van mevrouw Meijerman die 6 maanden nodig had en voor wie ook pas na 8 tot 10 weken de eerste effecten fysiek voelbaar waren. Maar de resultaten daarna zijn opzienbarend.

Fibromyalgie
30% van de gebruikers heeft de Laeq Health aangeschaft voor fibromyalgie. De ervaringen in de eerste weken lopen uiteen maar eigenlijk ervaart iedereen grote positieve resultaten vanaf de vierde week van gebruik (de week na de eerste rustweek). Sneller herstel, meer energie, betere slaap en minder pijn en minder verzuring. Weer kunnen deelnemen aan alle activiteiten van gezin en werk is belangrijk en binnen handbereik.

Migraine
Verrassend is het feit dat 10% van de gebruikers de Laeq Health gebruiken tegen de klachten als gevolg van Migraine en dat dit zeer succesvol is! Een van de gebruikers vond het goed haar ervaring te delen. Binnenkort zullen wij een artikel wijden aan PBM en Migraine.

Verbetering van bloedwaardes en Cholesterol
Toch ook verassend zijn de steeds terugkerende meldingen dat cholesterol medicatie verminderd kan worden of dat er zelfs mee gestopt kan worden. Steeds meer klanten krijgen dit via hun behandelaar te horen. Zie de klantervaringen op onze website.

Chronisch verkouden
10% van de gebruikers heeft de Laeq Health gekocht voor chronische verkoudheid of langdurige neusverkouden zijn. Hoewel het gebruik nog maar kort is ervaren allen al een betere slaap, een langzaamaan toenemend reukvermogen en ook steeds iets meer kunnen proeven. Dit is dus veel belovend! Bij sommigen zien we dat de klachten in de eerste week wat toenemen omdat er veel loskomt. Belangrijk bij PBM is overigens ook voldoende water te drinken.

Overige
10% van de gebruikers heeft op eigen initiatief de Laeq Health aangeschaft wegens andere klachten die niet op onze site gepromoot worden. De belangrijkste bevindingen van deze groep zijn toch bijzonder te noemen: Minder moe, minder medicatie nodig, verbeterd zicht, positiever, energieker.

Immuunsysteem
Ook wordt de Laeq Health aangeschaft voor verbetering van het immuunsysteem bij onder meer de ziekte van Lyme. De Laeq Health verbetert het immuunsysteem op subtiele wijze. Daarmee helpt het ook tegen de gevolgen van bijvoorbeeld lyme. Dit is echter wel een traject dat een langduriger gebruik vraagt.

Gezond blijven
10% van de gebruikers geeft aan de Laeq Health vooral te gebruiken om de gezond te blijven en de weerstand hoog te willen houden. Ook deze gebruikers voelen zich in de weken van gebruik net iets fitter en beter dan in de stopweek.

Fitter worden
5% van de gebruikers heeft de Laeq Health aangeschaft om beter te ‘performen’ en fitter te worden. Met name om nieuwe doelstellingen te realiseren zoals het lopen van een (halve) marathon. Deze groep rapporteert ook zeer positieve effecten al in de eerste weken van gebruik. “Minder verzuring”, “net wat leniger” en sneller herstel zijn de gebruikte kernwoorden. Deze groep gebruikers neemt overigens snel toe.

Praktisch
Van een aantal gebruikers kregen we de melding dat de neusclip vaster mag zitten tijdens gebruik. De laserclip is gemaakt voor een gemiddelde gebruiker. Belangrijk is de clip diep in de neus te gebruiken. Voor volgende versies zullen onderzoeken welke alternatieven er mogelijk zijn. Ook is het belangrijk de Laeq connector wekelijks op te laden, bij voorkeur vaker. Heel soms wordt gemeld dat de bluetooth niet goed werkt, wat vaak veroorzaakt wordt doordat de telefoon niet dagelijks even uitgezet wordt en er meerdere bluetooth verbindingen actief zijn.
We zijn continue bezig de ‘Mylaeq’ omgeving te verbeteren. Dat hebben jullie kunnen merken als je je eigen voortgang wil monitoren. Mylaeq wordt nu zo aangepast dat dagelijks inzichtelijk is of je therapietrouw bent en welke scores je hebt ingevuld via de Laeq App. Dat betekent dat je kan zien dat je twee keer per dag een score registreert, je dient de Laeq Health 3.0 immers twee keer per dag te gebruiken.

Waarom de Laeq Health werkt en hoe het werkt hebben we uitvoerig beschreven in onze whitepaper. Desgevraagd sturen wij u graag een exemplaar toe.

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van de Laeq Health, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators