Light is no longer just a therapy, but rather an essential supplement

Geplaatst op 7 juni 2019.

Er zijn zoveel voordelen te behalen met ‘red light’ therapy, wat bewezen is door duizenden klinische studies.

Light is no longer just a therapy, but rather an essential supplement”,  is een steeds meer gehoorde zin die professionals gebruiken. Eenvoudig door de cellen te voeden met lichtenergie met de juiste frequentie. Een bewezen mogelijkheid om cellen van meer energie te voorzien, je immuunsysteem te versterken en vooral ook een prachtige manier om je gezondheidsnivau actief te verbeteren op fitheid en fysieke en cognitieve functies. 

Onze cellen, maar ook je hersenen en organen hebben zuurstof en water nodig om in staat te zijn optimaal energie te produceren, gezond te blijven en te kunnen presteren. Hiernaast is licht ook een essentieel ingrediënt dat ons lichaam nodig heeft voor een lang leven en voor vitaliteit. De laeq geeft zowel (licht) energie als meer zuurstof aan je cellen en is daarmee het wellness product voor iedereen. 

De basis van fotobiomodulatie door low level laser is dat de mitochondriale energieproductie verhoogd wordt. Als de mitochondria, de energiefabrieken in onze cellen, door het laserlicht gestimuleerd worden en er meer energie beschikbaar is, dan gaan de cellen en organen beter functioneren, je lichaam gaat sneller helen, is beter bestand tegen stress, produceert het meer proteïnes en presteert je lichaam beter. De homeostase van je lichaam verbetert op een volledige natuurlijke manier. Daarnaast stimuleert het je bloedcirculatie, geeft het meer zuurstof aan je lichaam, werkt het ontstekingsremmend en laadt het je immuunsysteem op. Gaaf toch!

Naast mensen die #vermoeid zijn, bloedcirculatie problemen hebben, beter willen presteren met sporten, beter willen slapen, pijn hebben of aan migraine leiden, zijn er ook steeds meer mensen die Diabetes type 2 hebben onder de Laeq gebruikers. Ze melden dat ze fitter worden, minder tot geen orale medicatie gebruiken, een betere doorbloeding hebben etc. Door de laserlicht boost, de betere circulatie van bloed, het leveren van zuurstof en voedingsstoffen genezen daarnaast diabetes wonden sneller. En dat zonder medicatie, met Laeq. All natural.

Wil je weten hoe het ook al weer werkt? En hoe het op een volledig natuurlijke manier je lichaam via Homeostase optimaal houdt? Check: https://www.youtube.com/watch?v=lLUZpjRWgtw.

Team Laeq

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators