Een griepprik of vaccin is veel minder effectief dan het versterken van je immuunsysteem. De systematische verbetering van je immuunsysteem met de innovatieve Laeq Health laserclip levert je echt wat op!

 

Geplaatst op 15 december 2018.

Je eigen immuunsysteem is de oplossing voor griep en verkoudheid!  Behandel dus niet achteraf de ziekte, maar voorkom ziek worden! En dat is precies wat de Laeq methode doet! Versterk je immuunsysteem op een natuurlijke manier! De griepprik of een vaccin is minder effectief dan het versterken van je immuunsysteem door middel van Laeq’s lasermethode.  

“Hatsjoe! Het verkoudheidsseizoen is weer aangebroken en dat betekent keelpijn, snotteren en veel zakdoeken. 
Verkoudheid is niet één virus, zo- als vaak gedacht wordt. Het zijn ruim tweehonderd virussen die ons laten hoesten en proesten. De voornaamste boosdoener is het rhinovirus, dat verantwoordelijk is voor de helft van alle infecties. Ook van het rhinovirus bestaan er meer dan honderd varianten, zo- geheten serotypes. ,,En dat maakt het ingewikkeld om een vaccin te ontwikkelen dat al die verschillende stammen kan bestrijden’’, vertelt Anke Huckriede, hoogle- raar vaccinologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bovendien muteren virussen veelvuldig.” Dit stond in o.a.  NRC, Dagblad Tubantia en is geschreven door KAJ van Arkel. Het artikel geeft aan dat het voorlopig geen vaccin beschikbaar is en dat je goed voor jezelf moet zorgen. …

Lees dit ook maar eens, https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/19/de-griepprik-werkt-niet-best-maar-iets-beters-is-er-niet-a2667818
Veel mensen die een griepprik hebben gehaald zeggen na een lange winter: „Ik heb toch griep gehad.” Vrijwel nooit staat vast of die ‘griep’ door een influenzavirus werd veroorzaakt. De griepprik beschermt alleen (enigszins) tegen influenzavirussen. De afgelopen jaren trokken er H1N1-, H3N2- en twee typen B-virussen over de wereld. Daarnaast zijn er tientallen verkoudheidsvirussen die net als infuenzavirussen de slijmvliezen van neus en keel infecteren. Daartegen beschermt het griepvaccin niet, en ook niet tegen buikgriepvirussen.

Nou moeten jullie me maar eens uitleggen waarom er miljoenen wordt uitgegeven aan vaccins zoals de griepprik. In Nederland hebben het afgelopen jaar weer 3 miljoen mensen de griepprik gehad. Terwijl de aandacht zou moeten liggen op het versterken en verbeteren van je immuunsysteem.  En dat is precies wat de Laeq neuslaser doet. Met 1 tot 2 keer per dag gebruik van de laser verstrekt je immuunsysteem enorm en maakt verkoudheid en griep gewoon veel minder kans. 

Behandel dus niet de ziekte, maar voorkom ziek worden! Daar zijn we goed in!

Het dagelijks gebruik van de Laeq Health 3.0 zorgt ervoor dat de witte bloedcellen, je afweer, worden opgeladen en daardoor sterker en actiever worden. ‘Indringers’ als virussen en bacteriën krijgen veel minder kans actief te worden. Je kan je echt snel fitter voelen. Neem een kijkje bij de reviews! https://laeqhealth.com/ervaringen/
‘Een griepprik of vaccin is veel minder effectief dan het versterken van je immuunsysteem door middel van Laeq’s lasermethode.  De systematische verbetering van je immuunsysteem met Laeq Health laserclip levert meer op dan een symptoom benadering bij griep en verkoudheid”

Team Laeq

 

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators