Je gezondheid begint bij je bloed.

Geplaatst op 21 juni 2018.

Belangrijke informatie: Waarom iedereen, echt iedereen, de Laeq Health neuslaser zou “moeten” gebruiken!

  • Is je gezondheid belangrijk voor je?
  • Ben je gezond en wil je gezond blijven?
  • Ben je niet gezond maar wil je gezond worden?
  • Ben je sporter of sportief en wil je je sportprestatie’s verbeteren?

Je gezondheid begint bij je bloed. We hebben allemaal bloed: in ons bloed zit ons leven. Helaas is ons bloed niet altijd optimaal en gezond.

Door ongezonde leefwijze, slechte voeding, stress, ongezonde leefomgeving, milieuverontreinging, ziekte en zo kunnen we nog wel even doorgaan. We hebben er allemaal mee te maken. Door verschillende omstandigheden kan het natuurlijke proces verstoord zijn.

De Laeq Health thuislaser zorgt ervoor dat je bloed zo gezond en optimaal mogelijk wordt. Een volkomen natuurlijk proces door middel van laserlicht, dat je lichaam door het verbeteren van je bloed optimaliseert, je immuunsysteem sterk maakt en houdt.

En dit alles is gebaseerd op photobiomodulation, oftwel fotosynthese voor je lichaam. Het laserlicht dat het bloed en daarmee je lichaam voorziet van vitale energie.

Je auto onderhoudt je toch ook? Waarom je lichaam dan niet om zo optimaal mogelijk te functioneren en je bloed gezond te houden of te krijgen? Met de laserclip zorg je voor gezond bloed en dat is heel belangrijk voor het goed functioneren van je lichaam. Logischer kunnen we het niet maken.

Laeq Health: als je lichaam en je gezondheid je veel waard is.

Better Every Day!

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators