Een stukje historie en uitleg over photobiomodulatie op de Laeq Health manier

Geplaatst op 3 juli 2017.

Wist u dat Albert Einstein (1879-1955) aan de basis stond van ons product? Hij presenteerde de eerste theorie over laser in de vorige eeuw en maakte daardoor de weg vrij voor andere onderzoekers. In 1960 was het Theodore Maiman, een fysicus, die voor het eerst publiceerde over laserbestraling in relatie tot gezondheid. In 1969 presenteerde Endre Mester, Hongaars wetenschapper, over het gebruik van lasers met lage intensiteit in de geneeskunde. Hij bewees dat deze vorm van licht- en energietoediening onder meer leidt tot meer energie, het verlichten van pijn, een snellere genezing en herstel, een sterker immuunsysteem, etc. De methode is dus al decennia oud.

De afgelopen jaren is photobiomodulatie door middel van low level laser techniek belangrijk geworden in tal van geneeskundige disciplines. In vele landen (US, Canada, Australie, Japan, Scandinavie) is de low level laser therapie volop geaccepteerd. Inmiddels is de werking van LLLT (Low Level Laser therapy) onderbouwd met meer dan 4000 wetenschappelijke studies en publicaties van universiteiten van zeer hoog niveau. Op grond van vele gerenommeerde studies hebben wij de Laeq Health ontwikkeld in samenspraak met de Universiteit Twente en medisch specialisten. Op grond van alle studies en ervaringen van onze gebruikers hebben wij dit samen met medici volledig geprotocolleerd, langdurig getest en uiteindelijk geproduceerd. Gewoon, omdat we zeker weten hoe goed het is voor iedereen!

Wat Laeq Health heeft gedaan is de bewezen medische technologie toepassen op een systematische manier door je bloed te verbeteren en je immuunsysteem te versterken. Dat betekent dat je je eigen lichaam weer sterk maakt en dat ziektes minder kans krijgen. Maar het betekent ook dat je eigen lichaam sneller virussen en bacteriën opruimt en je doorbloeding verbetert. Het verbetert en normaliseert je bloed. Het bloed, dat wezenlijk is voor het functioneren van je lichaam……

Waar medicijnen vaak direct gericht zijn op de klacht is de Laeq Health 3.0 gericht op je hele fysieke systeem, je basis. Daarnaast heeft de low level laser methode geen bijwerkingen. Eigenlijk betekent dit dat je ziektes kan voorkomen en daarmee ook het medicatie gebruik. Eigenlijk is het HET preventiemiddel om aderverkalking en hart- en vaatziektes te voorkomen en je immuunsysteem zo sterk te krijgen dat indringers minder kans krijgen en je sneller kan herstellen. Wel dien je natuurlijk therapietrouw te zijn, maar ook daar helpen we je bij. Onmiskenbaar is aangetoond dat onze low level laser techniek je bloed optimaliseert. De viscositeit verbeterd, je immuunsysteem wordt sterker, je krijgt een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen en een beter zuurstoftransport, het remt ontstekingen etc. Logisch dus dat je je snel beter kan voelen!

Niet gek dus dat de Laeq Health gebruikt wordt door mensen die chemotherapie krijgen of hebben gehad, die een hartaanval hebben gehad of juist willen voorkomen, die een te hoog cholesterol hebben, chronisch verkouden zijn, fibromyalgie hebben en vermoeid zijn, vaak migraineaanvallen hebben of gewoon meer energie willen hebben.

Goed voor iedereen, of je nu beter wilt worden, gezond wilt blijven of fitter wilt worden!

En nu krijgt low level laser / photobiomodulation door Laeq Health ook in Nederland en Europa draagvlak. Wij worden steeds meer benaderd door medisch specialisten die zien wat het doet met hun patiënten. Maar ook (top)sporters komen steeds meer bij ons, simpel omdat je minder verzuurd, meer energie krijgt en sneller herstelt.

Neem gerust een kijkje bij onze reviews, waar de ervaringen van vele gebruikers zijn weergegeven. Inmiddels hebben we vele positieve gebruikers die dagelijks ervaren wat ons product voor hun doet.  En hun ervaringen zijn het belangrijkste. In Einsteins woorden: “The only source of knowledge is experience”. En ‘experience’ hebben we, zowel van gebruikers als van de wetenschap.

Hebt u vragen over ons product, wilt u meer informatie of in contact komen met een arts of medegebruiker? Laat het ons weten via info@laeqhealth.com. Wij komen graag met U in contact!

Team Laeq

 

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators