Al na 6 dagen gebruik werd een significante daling van de glucosewaardes in het bloed vastgesteld.

Geplaatst op 1 november 2018.

Twijfel jij nog of Laeq Health ook jou helpt wanneer je leidt aan #Diabetes?

Bekijk deze grafiek dan goed. Wetenschappers van een van onze strategische partners hebben de proef op de som genomen. Zij volgenden een diabetes patient (vrouw, 65 jaar, 18 jaar diabetes type 2) 6 dagen lang gedurende 24 uren en toonden aan wat de andere wetenschappers al eerder publiceerden.

All in enkele dagen is een significante daling van de bloedsuikerspiegel te zien door gebruik van de low level laser van Laeq! De praktijk laat zien dat na een maand gebruik de bloedwaardes zo goed worden dat er al snel geminderd, of zelfs gestopt kan worden met medicatie.

Wil je weten hoe dat kan? Op een volledig natuurlijke ‘photobiomodulation’ manier? Check dan https://laeqhealth.com/…/samenvatting-waarom-werkt-laeq-he…/

Snel minder versuikering, meer energie, een betere homesostaese en een sterk immuunsysteem? Dat kan. Met Laeq Health. Het risico om insuline te moeten spuiten wordt enorm verlaagd. Kijk voor ervaringen ook op https://laeqhealth.com/ervaringen/.

Maak gebruik van de kortingscode Herfs, nu het nog kan.

Ook in Nederland zouden we in samenwerking met een arts en diabetesconsulent graag een dergelijke test uitvoeren. Staat jouw arts hier voor open? Neem dan contact met ons op via info@laeqhealth.com.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators