Over Laeq

Elke dag beter

Wij helpen mensen met ons hart.
Om hun leven te verbeteren.
Pijnvrij, gezonder en vitaler.
We vragen elke dag hoe het met u gaat.
Om u te helpen te verbeteren.
Uw doelen te bereiken.
Omdat elke dag anders is.
Omdat het een subtiele vooruitgang is.
We willen voortdurend innoveren.
Om nog meer mogelijk te maken.
En nog meer levens te verbeteren.
Elke dag weer.
Elke dag beter.

Laeq Health

Meer dan een jaar duurde het om te komen tot het product, de Laeq Health 3.0 dus, waarmee we breeduit en wetenschappelijk onderbouwd de markt mee op konden. Kosten noch moeite zijn gespaard. Tal van partners hebben we aan ons project kunnen binden. Partners die vol overgave onze ambassadeurs zijn. Ambassadeurs dus voor PBM, voor de Laeq Health 3.0. Deze mag er dan ook zijn. In alle opzichten. Een toonbeeld van e-health en daarmee van gezondheidszorg van nu en al helemaal van de toekomst. Een toonbeeld ook van gebruiksgemak en veiligheid. Maar vooral een toonbeeld van effectiviteit: optimaal gericht op beter worden, gezond blijven en fitter worden. Dat alles betaalbaar, dus binnen ieders handbereik.

De ervaringen van PBM-gebruikers zijn zeer positief. Hun verhalen over hun verbeterde kwaliteit van leven, minder medicatiegebruik en fitter worden spreken boekdelen. Het kat uit de boom kijkerige maakte meer en meer plaats voor nieuwsgierigheid. Veranderde zelfs in enthousiasme. Tot aan patiëntengroepen voor diabetes, fibromyalgie en chronische vermoeidheid aan toe. Maar ook tot sporters die met behulp van PBM hun doelen sneller kunnen realiseren.

De basis voor PBM is gelegd. In de vorm van de Laeq Health 3.0. Maar onze missie gaat verder. PBM is een essentieel aanvulling op ieders levensstijl. Gezond blijven en voorkomen van ziek(er) worden is een belangrijk goed wat iedereen gegund is.

 Mario Stevens

Mario Stevens, CEO / Founder

Eind 2015 kwam ik aanraking met en werd ik geraakt door PBM. Tot mijn grote verbazing kwam ik tot de ontdekking dat het, hoewel PBM al in verschillende landen wordt toegepast en in letterlijk duizenden wetenschappelijke onderzoeken positief wordt beschreven, in ons land nog onbekend was. Om ook in de praktijk overtuigd te raken van het nut, de werking van PBM, was mijn vrouw bereid PBM op haar te toe te passen. Lees verder.

 

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators