Over Laeq

Elke dag beter

Wij helpen mensen met ons hart.
Om hun leven te verbeteren.
Pijnvrij, gezonder en vitaler.
We vragen elke dag hoe het met u gaat.
Om u te helpen te verbeteren.
Uw doelen te bereiken.
Omdat elke dag anders is.
Omdat het een subtiele vooruitgang is.
We willen voortdurend innoveren.
Om nog meer mogelijk te maken.
En nog meer levens te verbeteren.
Elke dag weer.
Elke dag beter.

Laeq Health

Meer dan een jaar duurde het om te komen tot het product, de Laeq Health 3.0 dus, waarmee we breeduit de markt mee op konden. Kosten noch moeite zijn gespaard. Tal van partners hebben we aan ons project kunnen binden. Partners die vol overgave onze ambassadeurs zijn. Ambassadeurs dus voor PBM, voor de Laeq Health 3.0. Deze mag er dan ook zijn. In alle opzichten. Een toonbeeld van e-health en daarmee van gezondheidszorg van nu en al helemaal van de toekomst. Een toonbeeld ook van gebruiksgemak en veiligheid. Maar vooral een toonbeeld van effectiviteit: optimaal gericht op beter worden, gezond blijven en fitter worden. Dat alles betaalbaar, dus binnen ieders handbereik.

De ervaringen van de eerste PBM-gebruikers waren zeer hoopgevend. Hun verhalen over hun verbeterde kwaliteit van leven spraken boekdelen. Het kat uit de boom kijkerige maakte meer en meer plaats voor nieuwsgierigheid. Veranderde zelfs in enthousiasme. Tot aan patiëntengroepen voor fibromyalgie en chronische vermoeidheid aan toe.

De basis voor PBM is gelegd. In de vorm van de Laeq Health 3.0. Maar onze missie gaat verder. Zo zetten we voor 2017 bijvoorbeeld in op de uit-ontwikkeling van de Laeq Pro, laserapparatuur specifiek voor fysiotherapiepraktijken die hun behandelintensiteit willen verlagen en hun klanttevredenheid willen verhogen. Zij kunnen PBM straks op verschillende manieren kostenneutraal toepassen. Onderbouwd door protocollen, veilige behandelingen en kwalitatief hoogstaande apparatuur.

Lezend: Ronald Menneken
Staand met blad in de hand: Mario Stevens

Mario Stevens, CEO

Eind 2015 kwam ik aanraking met en werd ik geraakt door PBM. Tot mijn grote verbazing kwam ik tot de ontdekking dat het, hoewel PBM al in verschillende landen wordt toegepast en in letterlijk duizenden wetenschappelijke onderzoeken positief wordt beschreven, in ons land nog onbekend was. Om ook in de praktijk overtuigd te raken van het nut, de werking van PBM, was mijn vrouw bereid PBM op haar te toe te passen. Lees verder.

Ronald Menneken

Na vele jaren gewerkt te hebben in de medische commerciële sector en daarbinnen vele specialistische opleidingen te hebben gevolgd, ben ik me in 2010 gaan toeleggen op PhotoBioModulation (PBM). In alle jaren daarvoor jaren leidde ik onder andere medisch specialisten op bij de introductie van nieuwe technieken, waaronder een autoloog bloedtransfusie systeem. Deze ervaringen vormden de basis om lasertherapie professioneel te onderzoeken en neer te zetten. In eerste instantie lag het accent daarbij op de medische lasertherapie in de gezondheidszorg, maar al snel stuitte ik op de therapeutische lasermethode PBM. Lees verder.

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
MKB innovatie top 100