Mario Stevens

Oprichter Laeq Health

Eind 2015 kwam ik aanraking met en werd ik geraakt door PBM. Tot mijn grote verbazing kwam ik tot de ontdekking dat het, hoewel PBM al in verschillende landen wordt toegepast en in letterlijk duizenden wetenschappelijke onderzoeken positief wordt beschreven, in ons land nog onbekend was.

Om ook in de praktijk overtuigd te raken van het nut, de werking van PBM, was mijn vrouw bereid PBM op haar te toe te passen. Zij heeft een chronisch ziekteverleden en een dusdanig ontregeld immuunsysteem dat zij bij de eerste tekenen van een griepgolf altijd aan de beurt is. Was, moet ik zeggen want sinds zij aan de PBM is, krijgt geen griep meer vat op haar.

Hadden we dat maar eerder geweten, dat PBM zo effectief, zo veilig en zo makkelijk in het gebruik is. Had ons heel wat kosten aan therapieën, medicatie en bijbehorende eigen bijdragen bespaard.

Gedreven door dit succes ontstond de missie om PBM beschikbaar te maken voor het grote publiek. En dus stortte ik met al mijn werkervaringen en opleidingen van de afgelopen 24 jaar vol op de totstandkoming van Laeq Health.

Mario Stevens
CEO Laeq Health BV

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators