Werk met ons samen!

Heb je een onderneming of praktijk en wil jij ook staan voor “Laeq as a lifestyle”? Of ben je lid van een onderzoeksinstituut of een expert? We zijn op zoek naar een uitbreiding van ons netwerk van gekwalificeerde personen om mee samen te werken.

Laten we samenwerken

Heb je een praktijk of onderneming, ben je lid van een onderzoeksinstituut of ben je een expert op een gebied gerelateerd aan photobiomodulation / low level laser? We zijn op zoek naar een uitbreiding van ons netwerk van gekwalificeerde personen om mee samen te werken.

Neem contact met ons op om te zien of u in aanmerking komt als affiliate of reseller.

Als u een onderzoeker bent op het gebied van diabetes, immunologie, metabolisme, migraine, fysieke prestaties of cognitieve processen, neem dan contact op met ons om wanneer u meer wilt weten of gebruik wilt maken van de Laeq apparatuur.

Waarom Laeq Health?

Laeq-technologie wordt gebruikt door een grote verscheidenheid aan gezondheids- en prestatie doelgroepen. Van gewone mensen die beter willen worden of het gebruiken om gezond te blijven (lifestyle), maar ook door (semi)professionele atleten. Daarnaast werken wij samen met toonaangevende onderzoeksinstellingen, zoals de University of Twente en Saxion University of Applied Science te Enschede, Nederland. De Laeq Health devices zijn uniek in hun prestaties en gebruik en zorgen voor een volledig veilige en natuurlijke manier om gezond te worden, gezond te blijven en fitter te worden. Volledig wetenschappelijk onderbouwd op grond van vele succesvolle wetenschappelijke studies. De bekendheid rondom Photobiomodulatie / low level laser / Photomedicine neemt met een hoog tempo toe en verkrijgt een steeds prominentere plaats als lifestyle item en als gezondheidsproduct wereldwijd.

Laeq Health heeft meerdere nationale en internationale awards ontvangen:

 

Laeq’s Affiliate Informatie

Zakelijke Affiliate

Als u een praktijk heeft op het gebied van gezondheid of lifestyle, een expert bent of bedrijfseigenaar, neem dan contact met ons op om te zien of u in aanmerking komt als een affiliate of een reseller voor Laeq producten. Hebt u een fysiotherapie praktijk, adviseert rondom lifestyle of wilt u ook als ambassadeur voor onze prachtige methode staan en de Laeq als reseller gaan verkopen met een goede marge? Neem dan contact met ons op.

Laeq Health ondersteunt u met auteursrechtelijk beschermde media en gepersonaliseerde ondersteuning door onze medewerkers en medisch adviseur. We proberen u te helpen om onze devices te promoten op een klantgerichte manier die voldoet aan onze normen.

Onderzoekers

Als u een onderzoeker bent op een van de gebieden waarvoor de Laeq Health gebruikt wordt, zoals het versterken van het immuunsysteem, diabetes, vasculair gerelateerde aandoeningen, migraine e.d.,  neem dan contact op met ons om te bespreken hoe wij kunnen samenwerken door goedgekeurd onderzoek te doen in combinatie met Laeq producten. Een samenwerking met onze onderzoekspartners is tevens bespreekbaar.

Atleten 

Als u een (semi)professionele atleet bent en geïnteresseerd bent in het gebruik van Laeq’s photobiomodulation methode om uithoudingsvermogen te vergroten, verzuring te verminderen, sneller te herstellen na inspanning en blessures te voorkomen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op. Steeds meer sporters ontdekken de Laeq als ultieme aanvulling in trainingsprogramma’s. Wij helpen graag om prestatiegerelateerde barrières te overwinnen en bouwen continue aan ons netwerk en data. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je aan als reseller

  Wordt reseller van Laeq en:

  • Wordt ambassadeur van een hoogstaand gezondheidsproduct voor iedereen
  • Maak de wereld mooier met een volledig natuurlijke en veilige product dat gewoon thuis te gebruiken is
  • Wordt onderdeel van de Laeq community en groei mee met ons
  • Verdien een eerlijke en goede marge zonder grote investeringen!

  Laeq Health in vogelvlucht

  • professionals

   De Laeq-app

   Hoe zelfstandig u uw Laeq Health 3.0 in uw eentje ook kunt gebruiken, u staat er nooit alleen voor.  Integendeel, want uw laser staat altijd in direct contact met de Laeq-app op uw smartphone. Deze app registreert het gebruik en stuurt de Laeq Health 3.0 aan.
   U als gebruiker hoeft via de app alleen maar zelf bij te houden hoe u zich voelt.

  • Hoge gebruikstrouw

   Het directe contact en de constante monitoring via de app dragen zeker ook bij aan uw therapietrouw. En daarmee aan een zo optimaal mogelijk effect van de behandeling. Met alle prettige gevolgen van dien waar het gaat om de bestrijding en uiteindelijk het verhelpen van uw klachten. Maar zeker ook om het voorkomen van klachten.

   professionals
  • professionals

   Veiligheid troef

   Gegarandeerd veilig, PBM. Zo heeft uw laser een ingebouwde ‘powercontrol’. Een weerstand dus die er voor zorgt dat u nooit of te nimmer meer energie krijgt toegediend dan u nodig heeft. Nooit meer dan goed voor u is. Bovendien maakt de Laeq-app elke vorm van overgebruik en daarmee van overdosering volstrekt onmogelijk.

  • Erkenning alom

   Alom meer en meer erkend, PBM. Om te beginnen omdat het positief onderbouwd wordt door wetenschappelijk onderzoek. Maar natuurlijk vooral omdat het zich als effectieve behandeling bewezen heeft. Onderschreven door steeds meer gebruikers  en steeds meer medisch specialisten.

   professionals

  Elke dag beter

  Voor minder dan € 1,- per dag

  Bestellen

  Bestel Laeq

  Praat mee over Laeq

  #Pijn verminderen #Laeq Health

  Blijf op de hoogte van Laeq

  Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


  Leading Innovators