“Natuurlijk! Fotosynthese! logisch dat het werkt”

De neusclip van Laeq zorgt door middel van een volkomen veilige laserstraal (Low level laser) voor “photobiomodulation”. Deze fotochemische interactie is vergelijkbaar met fotosynthese waarbij energie uit het zonlicht gehaald wordt door de bladgroenkorrel.

De hemoglobine molecuul uit ons menselijk lichaam is bijna identiek aan de molecuul in de bladgroenkorrel. Bij de bladgroen-molecuul (chlorofyl) wordt zonlicht geabsorbeerd in de celkern van magnesium zodat er energie is voor groei en leven. Bij de menselijke hemoglobine molecuul werkt dat precies hetzelfde! De hemoglobine molecuul absorbeert via de celkern, bestaand uit ijzer, het laserlicht! Het laserlicht geeft energie aan je cellen.

Het is dus een volledig natuurlijk proces dat je cellen door middel van laserlicht optimaliseert en je lichaam weer laat functioneren zoals het bedoeld is.

Door de specifieke golflengte van de laser van de Laeq Health 3.0, wordt laserlicht geabsorbeerd door gevoelige moleculen die in staat zijn een biochemische reactie te induceren. Met andere woorden: de Laeq Health 3.0 laserclip zorgt er onder andere voor dat de energieproductie (ATP) beter opgang komt en dus de batterij in de cellen opgeladen worden. Daarnaast wordt het immuunsysteem enorm versterkt en je zuurstoftransport De Low Level Laserstraling wordt intracellulair geabsorbeerd door chromoforen (fotoreceptoren) in het membraan van de mitochondria.

Op een volledig natuurlijke manier worden de bloedwaardes optimaal als je de Laeq Health 3.0 gebruikt. Door het gebruik van de Laeq Health 3.0 is sprake van onder andere:

  • Actiever zuurstoftransport waardoor je je fitter voelt en sneller herstelt.
  • Betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.
  • Een boost voor je immuunsysteem, geef ziekte minder kans!
  • Het verbetert het glucose niveau in je bloed.
  • Het verbetert je nachtrust door o.a. een toename serotonine.
  • Het verlaagt het Cholesterol (ldl) en daardoor minder risico op hart en vaatziektes.
  • Het zorgt voor een betere doorbloeding waardoor o.a. hoofpijnen minder worden

Dus wanneer u ervoor kiest de Laeq te gebruiken, kiest u voor een natuurlijke en gezonde manier van leven! Better every day! Versterk je immuunsysteem op de meest natuurlijke manier! Verbeter je zuurstofcapaciteit in je lichaam, herstel sneller na inspanning en voel je fitter en vitaler dan ooit!

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators